B2B
 

İşbu sözleşme öncesi bilgilendirme formu, "https://www.gozlukdeposu.com.tr/" adresli internet sitemizdeki hizmetlerden yararlanmak için üye olmak isteyen kullanıcıların imzalayacakları kullanıcı sözleşmesi hakkında sözleşme öncesi bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. “https://www.gozlukdeposu.com.tr/. sitesi, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü’nün 48923-5 sicil numarasında kayıtlı, 0644038383000010 MERSİS no.lu, merkezi  Hobyar Mah. Hamidiye Cad. No:8/412 Fatih-İstanbul/TÜRKİYE adresinde bulunan, Gözlük Deposu Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından kurulmuş ve işletilmektedir. Şirketimize  gozlukdeposu@gmail.com adresine e-posta göndererek veya 0 212 909 42 86 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

- www.gozlukdeposu.com.tr, Üyelik sözleşmesini kabul ederek üye olmanız için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir:

- Üyelik, Site’nin ilgili bölümünden veya sitedeki ürünlere yorum yapmak suretiyle, Üye olmak isteyen kişi tarafından Siteye üye olmak için gerekli kimlik bilgilerinin ve firma bilgilerinin  gönderilmesi suretiyle kayıt işleminin yaptırılması ve www.gozlukdeposu.com.tr tarafından kayıt işleminin onaylanması ile tamamlanır. Üyelik işlemi tamamlanmadan, işbu sözleşmede tanımlanan Üye olma hak ve yetkisine sahip olunamaz. Kullanıcı sözleşmesine footer’daki Kullanıcı Sözleşmesi başlığından her zaman ulaşabilirsiniz. Dilerseniz kullanıcı sözleşmesini bu kısımdan bilgisayarınıza indirebilir ya da yazdırabilirsiniz. Sözleşme metninde zaman zaman şirketimiz tarafından değişiklikler yapılabilir. Şirketimiz, değişikliklerden sonra önceki versiyonları saklamamaktadır. Bu nedenle, sözleşmeyi onayladığınız andaki halini saklamak istiyorsanız, bilgisayarınıza indirmenizi öneririz.

- Üyelik işlemlerini yaparken veri girişinde hata yaparsanız, hatayı tespit etmek ve düzeltmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir:

Hesabım sayfasına giderek hesap bilgilerinizi güncelleyebilir, şifrenizi değiştirebilirsiniz.

- Şirketimiz, üyelere ilişkin kişisel bilgileri, üyeleri ve kullanıcıları ile yaptığı sözleşmeler ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Kullanıcı sözleşmesi ve gizlilik politikası hükümlerinde istisnai bazı hallerde kişisel bilgilerin üçüncü kişilere açıklanabilmesi veya kullanılması öngörülmüştür. Aşağıda belirtilen sınırlı durumlarda www.gozlukdeposu.com.tr, üyelere ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir.

A. Yetkili hukuki otoriteler tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. gibi hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulması;

B. www.gozlukdeposu.com.tr’nin üyeleri ve kullanıcıları ile yaptığı sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulması; Gözlük Deposu’nun üyelere ticari elektronik ileti göndermek amacıyla bu bilgileri elektronik ileti gönderme hizmeti veren kişi ve kurumlara vermesi;

C. Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi

D. Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi verilmesi ve

E. Kullanıcı sözleşmesi ve gizlilik politikası hükümleri çerçevesinde kullanma ve açıklama izninin verildiği diğer haller.

Detaylı bilgiye footer’da yer alan Gizlilik Politikası bölümünden ulaşabilirsiniz.

- www.gozlukdeposu.com.tr üye olan kullanıcılar kampanya ve indirimli fırsatlardan haberdar olabilir,

- www.gozlukdeposu.com.tr ‘a üye olmak ücretsizdir. www.gozlukdeposu.com.tr, ilerde Hizmetleri ücretli hale getirme ve/veya ücret karşılığı Hizmetler ilave etme hakkını saklı tutar.

- Tüm şikayetlerinizi, soru ve önerilerinizi gozlukdeposu@gmail.com adresine e-posta göndererek veya şirketimizin 212 909 42 86 numaralı telefonundan arayarak bize iletebilirsiniz. Şikayetlerinize en geç 15 gün içinde cevap verilecektir.

- Üyeler, kullanıcı sözleşmesi ile ilgili uyuşmazlık konusundaki başvurularını Tüketici Mahkemesine veya Tüketici Hakem Heyetine yapabilirler.

 



 

Sosyal medyada bizi takip edin


ETicaretSoft® - E-Ticaret Paketi
0