B2B
 

Gözlük Deposu

Sitemiz 2015 yılında kurulmuştur ve sektörde ilk olma unvanına sahiptir. Gözlükçülüğün her alanında faaliyet gösteren asırlık tecrübeye sahip firmaların bir araya gelmesiyle oluşmuş bir sunum ve satış platformudur. Türkiye`de gözlükçülüğün merkezi Eminönü ve Sirkeci başta olmak üzere tüm dünyada gözlükçülük namına ne varsa artık sizin  parmaklarınızın ucunda.  Kaliteli mobil uygulaması ile siz nerede iseniz ihtiyacınız olan her şey orada. 

Gözlükçülüğe dair ne varsa; Gözlük çerçeveleri, Güneş Gözlüğü, Lens, Gözlük camları, Yedek Parça, Aksesuar, Silme Bezi, Temizleme Spreyi, Tüm Makine ve takımlar, Aynalar Standlar, Çekmeceler, Dolaplar, Mağaza dekorasyonu ve daha aklınıza ne gelirse hepsini tek çatı altında bulacaksınız.

Önce güven ilkesiyle hareket eden firmamız alış veriş ve kart güvenliğinizi sağlamak için en ileri düzeyde SSL güvenlik sistemleriyle korunmaktadır. Bu sitede ürün sunan firmalar yasal şartlara uymayı en kaliteli ürünü en uygun fiyata sizlere ulaştırmayı taahhüt eder. Buradan alacağınız ürünlerin tamamı yasal garanti şartları dahilinde garanti altındadır. 

Müşterileriyle uzun vadeli iş dostluğunu ilke edinen Gözlük Deposu, profesyonel kadrosu ile kendi sektöründeki tüm seçkin firmalara ürün tedariki  konusunda profesyonel çözümler sunmaktadır.

Değerlerimiz
 
Toplumsal ve insani değerleri baş tacı eden,  ülkemize ve müşterilerimize karşı sorumluluk sahibi, fark oluşturan yüksek performansla çalışarak, en az hata ile en yüksek kalitede iş yapan, faaliyet alanında hizmet kalitesi yüksek, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan bir işletmeyiz.

Hedeflerimiz

Kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, tüm çalışanların önce kalite ve müşteri memnuniyeti felsefesini benimsediği, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, personel ve müşterilerimizle birlikte verimli çalışmalar yaparak daha güzel yarınlara ulaşmaktır.



 

Sosyal medyada bizi takip edin


ETicaretSoft® - E-Ticaret Paketi
0