Ön Bilgilendirme Formu

Satıcı Bilgileri

GÖZLÜK DEPOSU SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

Hobyar Mah. Hamidiye Cad. No:8/412

Fatih-İSTANBUL / TÜRKİYE

Hocapaşa V.D. 6440383830

Tel: 0 212 909 742 86

ÜTS NO: 2667269179389


Alıcı Bilgileri

{bilgiler}

Tel: 05373952844

Ürünler

{urunler}


Sistem:
Tüm sistem web tabanlı olduğundan kullanıcıların zahmetsizce tanınması ve veri güvenliğinin hızla onaylanabilmesi için "SESSION" adı verilen veriler belirli aralıklarla güncellenerek optimal sistem performansı sağlanmaktadır.

Veri Güvenliği:
Kullanıcılardan derlenen tüm hassas ve kişisel bilgiler, en yüksek elektronik ve fiziksel güvenlik standartlarında saklanmakta, yalnızca yetki sahibi olan personelin ve ancak zorunlu durumlarda kullanıcı onayı altında ulaşabileceği bir sistemle, mevcut T.C. kanunları ve uluslararası kanunlar çerçevesinde kullanılmaktadır. Firmamız kullanıcılardan derlediği kişisel ve hassas bilgileri kullanıcı onayı olmaksızın hiçbir isim altında, hiçbir nedenle ve hiçbir muhatap nezdinde açıklamamayı, söz konusu bilgileri üçüncü şahıslarla paylaşmamayı ve hiçbir surette kötüye kullanmamayı taahhüt ve garanti eder.

Veri Paylaşımı:
Firmamız yukarıda sözü edilen kişisel içerikli bilgiler dışındaki genel kullanıcı bilgilerini, sunduğu hizmetleri daha verimli kılmak ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutabilmek amacıyla analiz ederek yorumlamak ve seçkin iş ortakları ile paylaşmak hakkını saklı tutar. Ayrıca kullanıcılar onay verdikleri takdirde bu bilgiler firmamız ve ortakları tarafından değerlendirilerek ürün güncellemeleri, indirim duyuruları ve özel teklifler amacıyla kullanılabilir.

Güvenli Alışveriş Garantisi :
Firmamız en gelişmiş güvenlik sistemleri ile korunmakta ve hem firmamız, hem de alışveriş yapan müşteriler için yüzde yüz güvenlik sağlamaktadır. Kişisel bilgilerinize, kredi kartı bilgilerinize veya diğer hassas verilere üçüncü şahıslar ve hatta firmamız çalışanları da dahil olmak üzere erişmek olanaksızdır. 

Ticari Mahremiyetin Muhafazası
Sektörel ticari mahremiyetin korunması hem siz perakende müesseseleri hemde diğer meslektaşlarımızın ticari güvenliği açısından toptan satış fiyatlarının üçüncü şahıslar tatarından görülmemesi çok önemlidir. Firmamaız bunu sağlamak için gerekli tüm teknik tedbirleri almıştır. Tüm bayilerimiz optisyen gözlükçülük müesseseleridir. Bunun dışında hiç kimseye katiyetle tarafımızdan bayi paneli açılmamaktadır. Kendisine bayilik paneli açılmış gözlükçüler şifrelerini başka şahıslara vermemeyi taahhüt eder. Bayiler ikinci şahıslarla şifrelerini paylaşmaları veya başka nedenlerle zarara sebep olacak davranışlarda bulunmaları halinde doğacak zararları karşılayacaklarını taahhüt eder. Bu hususta ihtilaf durumunda TC İstanbul mahkemeleri yetkilidir.

Yasal Durum

Müessesemiz `` Tıbbi cihaz sınıfında olan numaralı kontakt lensler ve optik gözlük çerçevelerinin 5193 sayılı optisyenlik hakkında kanun gereği , online satışı yapılamaz`` hükümleri gereğince sadece firmadan firmaya satış yapar. 

TR EN
Bize Ulaşın : 0 212 909 42 86
   
   

 • Sipariş Takip   • Ön Bilgilendirme Formu   • Mesafeli Satış Sözleşmesi  • Stil   • E-Tahsilat   • Kişisel Verilerin Korunması   • Hakkımızda   • Garanti, İade ve Teknik Servis Şartları   • Genel Bilgilendirme   • KVKK Aydınlatma Metni   • Gizlilik 

© 2024 Gözlük Deposu Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  |  ETicaretSoft